Podologie Voetonderzoek Den Haag Wateringen

Voetonderzoek nodig?

Pijn in uw voeten of knieën? Of beperken andere klachten u in het bewegen? Laat de Podoloog van Fysio Life een uitgebreid voetonderzoek doen.


Wat doet de podoloog?

De podoloog van Fysio Life, Nick Flore onderzoekt waar uw voet-, heup-, knie- of rugklachten vandaan komen. Hierdoor kunnen de klachten gericht en efficiënt behandeld worden.  
 
Het onderzoek start met een gesprek om inzicht te krijgen in uw klachten en omstandigheden. Daarna doet de podoloog onderzoek naar de stand van uw voeten en knieën in combinatie met de rest van uw lichaam. Hij maakt digitale voetafdrukken waarbij zelfs minimale afwijkingen goed zichtbaar zijn. De gegevens van de voetafdruk worden gecombineerd met video-opnamen van het looppatroon. Bij sporters zijn deze gegevens  gericht op de desbetreffende sport. Uit het onderzoek volgt een conclusie en maakt de podoloog uw persoonlijke behandelplan.
 
 
Mogelijkheden behandeling
 
De behandeling hangt af van uw klachten en de uitslagen van het onderzoek.
Er zijn diverse mogelijkheden:
-          zooltjes op maat
-          fysiotherapie
-          (schoen-) advies
 
Fysio Life werkt samen met Foot Connection, die gespecialiseerd is in het maken van zooltjes op maat. Deze zooltjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en flexibel materiaal om klachten en blessures te voorkomen en te verhelpen. 
 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met Nick Flore via telefoonnummer 06 – 498 16 062 of stuur een e-mail naar njflore@hotmail.com