Medische fitness Den Haag Wateringen

Sporten op een verantwoorde manier

U heeft tijdelijk een lagere belastbaarheid. Wellicht heeft u hart- en vaatziektes of klachten aan uw rug, nek, schouder, bekken of knie. Of u heeft klachten gehad en u wilt onder begeleiding uw conditie weer op peil brengen.
Wat uw reden ook is, medische fitness bij Fysio Life is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier lichamelijk gezond en fit wil zijn.
 
U traint altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut die het programma afstemt op uw persoonlijke klachten. Ook voor ouderen en mindervaliden zijn er aangepaste programma’s mogelijk. Zo traint u plezierig op uw eigen niveau om te herstellen, fitter te zijn of ter voorkoming van (terugkerende) klachten.
 

Hoe ziet de training eruit?

Medische fitness is alleen op afspraak en met maximaal 6 personen in een groep. Op deze manier is er altijd optimale begeleiding van een fysiotherapeut. De training vindt plaats in de sportruimte waar een complete opstelling van benodigde toestellen en apparatuur tot uw beschikking zijn.
Er is ook een mogelijkheid om individueel te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.  
 
Elke groepstraining duurt een uur, waarvan u het eerste half uur zelfstandig aan de slag gaat. Vervolgens krijgt u een half uur training onder begeleiding en sluit u samen met de groep de les af.
 
Individuele training: na 18 trainingen volgt een evaluatie om te kijken hoe ver u bent gevorderd. Indien u wilt, krijgt u van uw begeleider een vervolgschema met uitgebreide uitleg hierover.
 

Tarieven medische fitness

Intake    € 50,-
Proeftraining      gratis
Individuele training of vervolgschema incl. uitleg     € 32,-
Knipkaart (10x)     € 50,-
                                                               
                                                      
    
                                                   
 
 
 
U betaalt vooraf op bankrekeningnummer IBAN: NL97 TRIO 0198 0568 69 ten name van Fysio Life te Den Haag. U kunt ook langskomen en contant betalen.
 
Bent u aanvullend verzekerd? Dan kan uw medische fitness worden vergoed. Neem hierover contact op met uw zorgverzekeraar.
 

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.