Home | Fysiotherapie


Op 23 maart 2020 zijn er nieuwe maatregelen in werking getreden. Als gevolg hiervan is de praktijk aangepast open. Wij behandelen alleen patienten tot 6 april met een verwijzing van de huisarts of specialist. Waar mogelijk handelen wij in deze periode de consulten telefonisch of online af.

 
U bent gewend als cliënt en patiënt de beste zorg te krijgen. Daar doen wij als team dagelijks ons uiterste best voor. Om u zo goed mogelijk te helpen en gevaar op verspreiding coronavirus te minimaliseren, willen we met u samen een aantal afspraken maken, zodat helder is wat we van elkaar kunnen verwachten.
U kunt van ons team het volgende verwachten:
 • U kunt nog steeds behandelingen (1 op 1) krijgen.
 • Therapeuten werken niet bij verkoudheid, keelpijn, koorts of hoesten.
 • Therapeuten wassen na elke behandeling de handen.
 • Therapeuten zien er op toe dat bij elke behandeling een grote handdoek wordt gebruik en na elke behandeling de bank wordt gedesinfecteerd.
Wat wij van u verwachten:
 • U komt niet naar onze praktijk als u verkoudheid, koorts of keelpijn heeft of moet hoesten
 • Bij twijfel belt u om te overleggen.
 • U neemt twee handdoeken mee. Eén daarvan gebruikt u voor de behandelbank en de andere om af te dekken of uw handen mee wassen/drogen.
 • Bij binnenkomst wast u de handen in toilet of onze behandelkamer en gebruikt daarbij de zelf meegenomen handdoek.
 • U komt alleen naar de praktijk en neemt geen andere personen mee (uitzondering als u gebracht moet worden) en laat ook kinderen thuis.
Specifiek voor trainingsgroepen geldt het volgende:
 • T/m 6 april aanstaande zullen de trainingen in groepsverband (reguliere trainingen en groepstrainingen COPD) niet worden gegeven.
Heeft u vragen, belt u dan vooral even 06-130 25 117

 

 

Fysiotherapie; voel u fit en voorkom klachten
U zorgt natuurlijk zo goed mogelijk voor uw lichaam. Toch kunt u vervelende klachten ervaren als pijn in de nek, schouders of rug, een whiplash, sportblessures of ademhalingsproblemen.
 
Deze klachten hebben diverse oorzaken: het maken van een verkeerde beweging, overbelasting van de spieren, een ongeluk, een ziekte, stress, niet voldoende bewegen of het lichaam wordt natuurlijk ouder. Fysiotherapie is dan van grote betekenis voor uw herstel en algehele conditie. De fysiotherapeuten behandelen uw klachten en helpen u fitter worden.
 
Waarom Fysio Life?
Het betrokken team van Fysio Life luistert naar uw klachten en zoekt samen met u naar een oorzaak en passende behandeling. De medewerkers hebben diverse specialisaties om u zo breed mogelijk te kunnen adviseren. Indien nodig overlegt Fysio Life met verwijzers of zorgaanbieders als de huisarts, chiropractor of diëtist.

Uiteindelijk heeft Fysio Life als doel dat u zich beter kunt bewegen en fit voelt. Hierdoor voelt u zich beter, verminderen de klachten en voorkomt u herhaling hiervan. U kunt optimaal deelnemen aan het dagelijkse leven.

 • Specialistisch team
 • Ruime sportruimte met toestellen, hulpmiddelen en apparatuur
 • Ruime ervaring met COPD, traumafysiotherapie, sportblessures, voetproblemen, medische fitness, whiplash, hernia, rug- en schouderklachten
 • Goede samenwerking met verwijzers en andere zorgaanbieders

Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op via telefoonnummer 06 - 130 25 117 of maak direct een afspraak.
 

Wilt u meer weten over de Wet kwaliteit, klachten, geschillen en zorg (Wkkgz) klik dan hier

Wilt u meer weten over de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) klik dan hier

Bij Fysio Life staat iedere fysiotherapeut ingeschreven in het BIG register en het Centraal Kwaliteit Register (CKR), zie www.defysiotherapeut.com. Hiermee staan wij in voor onze kwaliteit en garanderen wij een professionele werkwijze.