Fysio Life uw fysiotherapeut in Den Haag en Wateringen

Over Fysio Life – ons team

Fysio Life is een fysiotherapiepraktijk met holistische benadering en een enthousiast en vakbekwaam team. Opgezet in oktober 2008, bestaat het team nu uit zeven medewerkers die allen achter klantgerichte zorg voor een brede doelgroep staan. Niet alleen lichamelijk, maar vooral ook in combinatie met de psyche en het onderbewustzijn van de mens. En door die complete, zorgzame en kundige uitstraling is de praktijk nog steeds een groeiend succes.
  

Mario de Wilde, fysiotherapeut

Mario heeft diverse studies gedaan zoals; HALO (Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding), Fysiotherapie, Medical Fitness en Acupunctuur. Naast zijn interesse in de Oosterse Martial Arts zoals; taekwondo, kung fu, taiji juan en qi gong, is Mario ook zeer geinteresseerd in de Oosterse Geneeskunst.
 
 
Ondernemen

In 2008 heeft hij Fysio Life opgericht. Fysio Life is uitgegroeid tot een divers team met verschllende disciplines. Zijn missie is om mensen weer gezond te maken en te laten blijven.

  

 

 

 

 

 

 

 

Nick Flore, podoloog, fysiotherapeut en manueeltherapeut

Nick deed diverse studies als de hbo-studie HALO, Academie voor Fysiotherapie, NAOG manuele therapie en Registerpodologie. Naast een podoloog is Nick dus ook fysiotherapeut en manueeltherapeut en heeft hierdoor een brede kijk op voetklachten en de mogelijke behandelingen daarvoor.
 
Door zijn brede kennis en enthousiasme wordt Nick geregeld om zijn deskundige mening gevraagd als aanvulling op de medische kant van de voetproblemen. Hij doet dit onder andere door lezingen te geven aan artsen en chirurgen van ziekenhuizen en praktijken in binnen- en buitenland.
 
Kennis delen in het buitenland
Ook Nick zit niet stil en is nog elke dag op zoek naar nieuwe uitdagingen in zijn werk en privé. Hij richtte Podfys BV op, gespecialiseerd in op maat gemaakte flexibele steunzolen. Hij streeft ernaar zijn kennis over voetgerelateerde problemen te delen over de hele wereld en zette een eerste praktijk in podologie op in Sri Lanka. Nick besloot in dit land ook hulp aan dieren te bieden. Zo liet hij zelfs een steunzool aanmeten voor een olifant met een X-knie.
 
Nick is geboren in Djakarta, Indonesië en opgegroeid in Australië. Wellicht heeft hij hierdoor een passie voor andere culturen en reist hij graag de hele wereld over. Als het even kan, zoekt hij de spanning op in Extreme Sporten.
 

 

 
 

 

Erwin Peers, Fysiotherapeut

 
Van jongs af aan is Erwin al bezig met diversen sporten zoals: Voetbal (semi/prof), snowboarden, scuba diving, diversen gevechtsporten en fitness al meer dan 20 jaar.
 
 De sport is een belangrijk onderdeel van zijn leven en hij heeft altijd een natuurlijke interesse gehad in het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Het was dan ook vanzelf sprekend dat hij qua studie en werk de richting van fitness en gezondheid op is gegaan. Hij is nu meer dan 10 jaar werkzaam in de fitness branche en heeft in deze periode onder andere zijn diploma’s medisch fitness en fysiotherapie gehaald.

Erwin: 'Sinds april 2014 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Life te Den Haag. Mocht u lichamelijke klachten hebben, dan wil ik u daar graag vanaf helpen. Ik ben gemotiveerd, gepassioneerd en toegewijd om u te helpen uw doelstelling te bereiken'.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Renate Klaver, Fysiotherapeut

Na het afronden van de HBO-studie ALO (Academie voor Lichamelijke opvoeding) besloot Renate verder te gaan met de verkorte deeltijd opleiding Fysiotherapie. In 2009 besloot zij als freelance fysiotherapeute aan de slag te gaan. Al snel bouwde zij haar eigen netwerk op waarin zij zowel uitdaging, afwisseling als vrijheid heeft gevonden.

Om zich verder te ontwikkelen heeft Renate de afgelopen 5 jaar niet stilgezeten en verschillende  cursussen gedaan zoals `Medical Taping Concept` en verdiepingscursussen op het gebied van o.a. de lage rug, de nekregio en het heupgewricht.
Andere interesses van Renate zijn o.a: Reizen, sporten, motorrijden en dieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liesbeth Koorn, Fysio - Manueeltherapeut

Al vanaf het behalen van het diploma Fysiotherapie in juli 1995 ben ik  zelfstandig werkzaam geweest in diverse praktijken. Na het volgen van een interne opleiding bij de Gezonde Zaak heb ik 2 jaar lang ook sportgroepen begeleid en extra verdieping opgedaan met cursussen trainingsleer en blessurebehandeling. In 1999 behaalde ik vervolgens mijn bevoegdheid tot Manueel Therapeut volgens Utrechtse School waarin biomechanica en bewegen in ketens een nog mooier aandeel in mijn behandelingen vormden.

In de nabije toekomst hoop ik de echografie mij eigen te maken.

Naast werk ben ik moeder van 2 heerlijke jongens van 7 en 15 jaar. Sport is een belangrijke uitlaatklep en ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen daarin. Momenteel staat voor volgend jaar een kwart thriathlon op het programma. In het verleden heb ik oa ook gesquasht, geskeelerd, geschaatst, gefitnessed en heb voor het goeie doel 3 x de Alpe d´Hues beklommen.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Marleen Stikvoort, fysiotherapeut

Marleen was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Waarom gedragen mensen zich zoals ze zich gedragen? Waarom maken ze bepaalde keuzes? En waarom lukt het wel of niet om iets aan de oorzaak van een lichamelijke klacht te doen? Ze zocht dan ook naar een studie om met deze vragen aan de slag te gaan.

In 1998 studeerde Marleen af in gezondheidswetenschappen, met afstudeerrichting gezondheidsvoorlichting en vond een baan in deze richting. Tijdens de jaren dat ze hier werkte, ging haar interesse steeds meer uit naar fysiotherapie en besloot zij de studie fysiotherapie te doen. In 2009 studeerde zij hierin af en ging ze vol enthousiasme aan het werk als fysiotherapeut.

Verdiepen en specialiseren
Om zich meer te verdiepen in haar vak, deed Marleen aanvullende cursussen als Mulligan Concept AB, beweegprogramma's voor mensen met chronische aandoeningen deel 1 en deel 2 COPD, Fysiotherapie bij COPD en astma aan de Hogeschool Leiden. Uiteindelijk specialiseerde Marleen zich in COPD en kan zij zich nu optimaal bezighouden met haar interesse in mensen.